Construirea de legături durabile prin colaborarea internațională în învățământul superior
ianuarie 25, 2024
Dialog internaţional al URA pe teme majore centrate pe student: identificarea esenţei şi testarea ipotezelor
iunie 6, 2024
Show all

Adunarea Generală a AFER şi Forumul Național al Economiștilor din România

Adunarea Generală a AFER şi Forumul Național al Economiștilor din România

În ziua de 26 aprilie 2024 s-au defăşurat lucrările Adunării Generale a Asociației Facultăților de Economie din România (AFER).  Reputata Asociaţie vizează, după cum este cunoscut, dezvoltarea şi perfecţionarea învăţământului superior economic din România în spiritul reformator European (https://afer.ase.ro/ ).

Raportul de activitate pentru anul 2023 a fost prezentat în cadrul Adunării Generale a AFER de către Prof. univ. dr. Nicolae ISTUDOR, Președintele AFER. Adunarea Generală a discutat și aprobat un semnificativ plan de activități pentru perioada următoare.

O contribuţie importantă la desfăşurarea cu succes a lucrărilor Adunării Generale a AFER a adus şi Prof. univ. dr. Costel NEGRICEA, Rectorul Universităţii Româno-Americane (care este şi Vicepreşedinte al AFER)

În perioada 26 – 27 aprilie 2024 au avut loc şi lucrările Forumului Național al Economiștilor din România, organizat de ASE București, AFER, în colaborare cu Asociația Absolvenților ALUMNI ASE, unde participanții din mediul universitar și mediul economico-social au dezbătut aspecte de un real interes.