Îmbucurătoare şi stimulativă recunoaştere onorifică a Universităţii Româno-Americane
decembrie 5, 2023
Show all

Construirea de legături durabile prin colaborarea internațională în învățământul superior

1. Construirea de legături durabile prin colaborarea internațională în învățământul superior

La Palatul Victoria, Prim-ministrul României, Marcel Ciolacu, împreună cu Prim-ministrul Republicii Socialiste Vietnam, Pham Minh Chinh, au participat luni, 22 ianuarie 2024, la ceremonia de semnare a unor documente bilaterale (https://gov.ro/ro/media/video/participarea-prim-ministrului-marcel-ciolacu-alaturi-de-prim-ministrul-republicii-socialiste-vietnam-pham-minh-chinh-la-ceremonia-de-semnare-a-unor-documente-bilaterale&page=2).

În acest cadru deosebit a fost evidenţiată şi importanţa acordată laturii educaționale, fapt confirmat de dezvoltarea parteneriatelor dintre universități de prestigiu din România și din Republica Socialistă Vietnam.

Rectorul Universității Româno-Americane, Prof. univ. dr. habil. Costel Negricea, a participat la această semnificativă ceremonie care a reflectat şi oportunitățile de studiu și dezvoltare globală oferite studenților (https://www.rau.ro/universitatea-romano-americana-a-incheiat-parteneriate-cu-universitati-de-prestigiu-din-republica-socialista-vietnam/). După cum este cunoscut (https://holisticmarketingmanagement.ro/RePEc/hmm/v13i3/4.pdf), astăzi este tot mai importantă construirea de legături durabile prin colaborarea internațională în învățământul superior, progresele în cunoaștere realizate pe această cale, schimbul liber de idei generat și ferestrele de oportunitate deshise pentru studenţi reprezentând o garanţie a îmbunătăţirii continue a experienţelor îmbogăţind cariera educaţională.

2. Rectorul Universității Româno-Americane, Prof. univ. dr. habil. Costel Negricea, a participat la această semnificativă ceremonie