Promovarea brandului României prin intermediul programelor de studii universitare: Echipa Universităţii Româno-Americane în Japonia
aprilie 24, 2023
Colaborare fructuoasă a Universităţii Româno-Americane cu Universităţi din Coreea de Sud
aprilie 30, 2023
Show all

Acordul de Parteneriat dintre Universitatea Româno-Americană și Soka University, Japan

1. Acordul de Parteneriat dintre Universitatea Româno-Americană și Soka University, Japan

A doua etapă a implementării cu succes a inspiratei strategii de explorare în Japonia a constat în semnarea de către Rectorul Universității Româno-Americane Costel Negricea împreună cu Președintele Soka University Masashi Suzuki a Acordului de Parteneriat dintre Universitatea Româno-Americană și Soka University. La ceremonie au participat și Vicepreședintele Soka University Masaru Osanai și Prorectorul Universității Româno-Americane Tudor Edu.

Se cuvine a menţiona că Fondatorul Universităţii Soka, distinsul Domn Daisaku Ikeda, personalitate multilaterală, se bucură de o largă recunoaştere la scară internaţională (https://www.soka.ac.jp/en/about/philosophy/founder ). Iar Președintele Soka University Masashi Suzuki continuă să susțină principiile și tradițiile fondatoare, promovând constant semnificative iniţiative (https://www.soka.ac.jp/en/about/philosophy/message-u ).

Un moment important în contextul misiunii explorative a echipei Universității Româno-Americane a fost reprezentat de ospitalitatea Ambasadorului României în Japonia, Excelenţa Sa Domnul Ovidiu Dranga, care a fost gazda unui dialog constructiv, la Ambasada României la Tokyo, cu Rectorul Universității Româno-Americane Costel Negricea. Realizările Excelenţei Sale, Domnul Ovidiu Dranga sunt remarcabile.

2. Acordul de Parteneriat dintre Universitatea Româno-Americană și Soka University, Japan