Dezbatere HMM Journal & RDC Magazine: INVESTIND ÎN EDUCAŢIE. Inteligența emoțională şi asigurarea talentului necesar economiei
aprilie 20, 2023
Acordul de Parteneriat dintre Universitatea Româno-Americană și Soka University, Japan
aprilie 26, 2023
Show all

Promovarea brandului României prin intermediul programelor de studii universitare: Echipa Universităţii Româno-Americane în Japonia

1. Acordul de Parteneriat dintre Universitatea Româno-Americană și Universitatea de Studii Internaţionale Kanda

Construirea de legături durabile prin colaborarea internațională în învățământul superior este din ce în ce mai importantă astăzi. Progresele în cunoaștere realizate pe această cale, schimbul liber de idei generat și ferestrele de oportunitate deshise pentru studenţi reprezintă o garanţie a îmbunătăţirii continue a experienţelor îmbogăţind cariera educaţională.

Rectorul Universității Româno-Americane Costel Negricea conduce în această perioadă o echipă de implementare cu succes a unei inspirate strategii de explorare, ale cărei prime două momente relevante s-au petrecut în Japonia.

Pentru început, ne vom referi doar la primul dintre aceste două momente, cu atât mai mult cu cât semnarea Acordului de Parteneriat dintre Universitatea Româno-Americană și Universitatea de Studii Internaţionale Kanda (Kanda University of International Studies: https://www.kandagaigo.ac.jp/kuis/english/) a fost însoţită de o confirmare a promovării brandului României prin intermediul programelor de studii universitare: momentul emoţionant al arborării steagului naţional al ţării noastre.

2. Acordul de Parteneriat dintre Universitatea Româno-Americană și Universitatea de Studii Internaţionale Kanda